24/1-13

Nu skiter jag i att det inte är någon som läser det jag skriver för jag måste få ur mig lite.
Efter att ha varit på ett box pass med Elin så är jag så pepp på att bli klar med au pair! Jag hade först som mål att vara färdig med allt på jullovet. Det gick inte. Sen hade jag som mål att bli klar till 25 februari. Men nu har Elin fått press på sig att vara klar med allt tills på söndag(!) så nu banne mig ska jag ta tag i det också. Vi ska sätta oss på lördag och skriva färdigt personliga brevet och förhoppningsvis få en videosnutt inspelad. Vid 90% tror jag en på Cultural Care går igenom ansökan och ger lite förslag på vad man kan förbättra vilket är jättebra.
Nu har jag även mailat spanska familjen och frågat ifall de kan vara en personlig referens, så då har jag tre referenser varav två är personliga. Sen ska jag även höra med mamman till de barn jag passat om hon kan skriva en referens. Och då har jag fyra stycken och det tror jag räcker. Så då är det färdigt. Barntimmarna är jag väl typ färdig med, det beror på hur jag gör med de ca 10h jag var ledare på en fotbollsskola, då jag inte kan få en person därifrån för hon har slutat i föreningen. Men det borde lösa sig tror jag. Så då är jag klar med barntimmarna! 
 
Men nu ska jag sätta mig och skriva ett mail till spanska familjen för de ville. tjoho. haha töntigt. MEN nu är jag PEPPAD!
 
sommaren 2012

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0