18 ÅR!

TJALALALALA!!

Kändes bra när jag gick och löste in lotter och fick visa upp legget!!

23 februari

Näst sista dagen i skolan idag och det ska bli så skönt att få lov, asså verkligen skönt!!! Brukar inte längta sådär jättemycket efter lov men nu, nu vill jag bara slippa allt som har med skola och stress att göra. Ska förtränga några dagar på lovet att jag har massa saker att göra, plugga matteprov, plugga spanskaintervju, plugga svenska tal och fixa en samhällsuppgift.. BLÄ. MEN några dagar ska jag bara VA. Hoppas jag. Kommer väl få dåligt samvete över att jag inte gör någonting så jag sätter mig och gör nåt ändå. Menmen.

  Lilla prinsessan är ju född, hoppas dom går crazy och väljer nåt annat namn är Ingrid och Margareta.


På lördag fyller jag 18!!!!!!!!!!!!!!!!!! YEY!

 


12 februari 2012

Tog en tur till stugan förut och fotade med "nya" systemkameran, köpte den i augusti men har knappt använt den.. Men det ska det bli ändring på!


8e februari

Hoppade isvak på idrotten idag, var bra mycket kallare än förra året! Men kul!
   Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig, borde egentligen kolla lite på engelskan som vi ska ha en argumenttext på men det får gå ändå. Godnatt!

5e februari 2012

Nämen tja. Var på stan med Erica i nåra timmar förut och hittade ett par ASSNYGGA skor inne på footnews, men jag köpte dom inte och det ångrar jag ju såklart nu. Som alltid. Aja, sen så åkte vi hem till mig och färgade ericas hår, hon åker även till Spanien imorn, gött!

Nu ska jag ut i vintervädret och kolla igenom massa saker i bilen, säkerhetskontrollen. Kommer frysa häcken av mig. haha

Herrå!!

RSS 2.0