anders

Anders blev tyvärr ingen robinsonvinnare, men lika glad verkar han vara för det! Haha :D.

Okej, nu räcker det med Anders för idag. Men imorn, då ni! Då kan man chatta med honom på tv4 efter reprisen.


Nu sitter vi i soffan och kollar på number 23 med Jim Carrey i huvudrollen. Kul att se honom i något annat än bara komedier, fast han passar nog mer i komedier.. Eller, ah, det är bara att vänta och se.

Hejdårobinson

Alldeles strax börjar finalen i robinson! Och självklart hoppas jag att Anders vinner. Jag älskar Anders, han är så go! haha. Varje avsnitt när Anders gör nåt "tokigt" så sitter jag och Lisa: naaw Anders då, haha kolla Anders, hörde du vad Anders sa eller? hahaha så go. Ungefär så,haha. Nej, men han är så snäll, rolig och go så. Älskar Anders.Titt på han! Blir glad av att bara kolla på bilden.:)


En lite tuffare Anders.

träning

Var på träning förut 12-14 i en idrottssal. Snart är det ju SM inomhus för 93orna, men även några 94or ska vara med. Det var jobbigt, som vanligt, och mina lår blev väldigt trötta, och benen blev sega.. Haha, men det är bara gött efteråt det! 

Idag blir det en lugn dag. Jag och Thea åt på Subways igår, och jag älskar, verkligen älskar, kakorna där! Så nu ska jag surfa runt på google och försöka få fram ett nytt recept. Tror jag ska söka på subway cookies, det borde väl gå? haha eller inte.

Nej, nu är maten färdig och sen ska jag hoppa in i duschen.

hejdå


stan förut

Hejhej. Efter skolan idag så tog jag och Thea bussen ner till stan och gick runt där några timmar. Hittade absolut ingenting, förutom puder men det räknas inte. Hade tänkt köpa en skjorta på Ginatricot, men alltså, alla kommer ha den. Och det är ju inte så kul. Det finns många fina kläder på gina, grejen är bara att man ser jättemånga som har exakt samma plagg.


Själv var jag ute efter ett par tights med lite lack mönster. Men hittade dock inga..


Ah, nu är ju inte de från H&M lack, men dom var också fina.

träningsvärk!

Hade fysträning igår med fotbollen, hade fysträning idag med fotbollen. Och jag säger bara: TRÄNINGSVÄRK HERE I COME! Haha, nej men ärligt, vi hade mest ben och bål(?) igår och sen skulle vi springa 8x200m intervaller. Där ville inte mina ben samarbeta med mig, så det gick inte så bra :p. Och idag var vi i en liten jumpasal där vi hade 10 stationer som vi skulle vara på i 40sek. Det var också väldigt jobbigt. Nog om träning nu.

Imorn ska jag ner till stan med Thea. Och imorn fyller även Pontus 16år:).

Det var allt, hejdå.


lördag

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen bär det av till Thea:). Vem vet, jag kanske uppdaterar hos henne..

Hejdå.

godnatt

Kul att statistiken börjar arta sig. Och när jag säger arta sig så menar jag inte att jag har jättemånga, utan så att det räcker. Haha, nej nu ska jag gå och göra mig iordning. Eller först måste jag bara skriva en liten gullig grej. Jag tog upp Benito förut, min hamster, och satte mig i fåtöljen med honom, och så kröp han in i min ganska tjocka koftärm och låg där ett tag(ca 10 min), sen låg han stilla och då var jag tvungen att kolla så han inte hade dött eller nåt. Men så såg jag att han hade somnat. Naaaw, hahaha. Där var det nog varmt och skönt.


Fotbollsträning imorn♥

Hejdå

hemma

Sitter just nu i soffan och har Lisas nya dator i knät:). Om jag frågar snällt så kanske jag får låna den, haha. Blir hemma idag, både Lisa och pappa ska ut. Så let´s dance blir ikväll skulle jag tro.


i skolan

Sitter just nu i skolans datasal med en del utav klassen. Vi har håltimme. Och nu är datasalen öppen för "drop in" typ. Spanska om en halvtimme sen so och sen slutar vi =).

Vill gå på stan och shoppa på mellandagsrean!! Men har ingen att shoppa med..

 

Vi höres.


lisa 18 år

Hej. Haha det var att ett tag sen jag skrev nu.

Men iallafall, idag fyller min storasyster Lisa 18 år. Grattisgrattis :). Hon fick en laptop imorse som hon sitter med här bredvid mig nu.. Kan ju också tillägga att den har typ dubbbelt så stor skärm som den här och mycket större tangentbord. Och så finns det en web på den också. Inte lite gött menar jag. Vi satt och tog några bilder förut med den. Så kanske kanske kan jag lägga upp en här. Fast då måste jag in på msn.. Eh, vi får se.

Snart kommer släkten, smörgåstårta blir :).

 

Grattis LISA :D


RSS 2.0