praktikant på dagis/fritids

Under höstlovet har jag varit på ett dagis/fritids och "jobbat" där som praktikant. Det är väldigt roligt och barnen är så himla goa! Det är en väldig skillnad på det här stället jämfört med vart jag var i somras. Kanske kan vara att detta är ett föräldrakooperativ och det andra var kommunalt. Men iallafall så är det kul att se olika typer av förskolor. Ska kanske vara på ett montessori efter jul, och då får jag ännu en syn på hur förskoleverksamheten kan drivas. Det är nästan så jag blir sugen på att bli förskollärare ju! Kanske vore nåt, för det händer saker hela tiden och idag klädde lärarna ut sig till olika figurer och så hade vi disco. Det är inte på alla jobb som man får göra såna saker.
 
Iallafall, efter den här veckan kommer jag vara uppe i ca 170h, och då är det inte sååå jättelång tid kvar innan jag kan färdigställa min ansökan! Jag och Elin funderade även på att knåpa ihop den personliga videon under lovet också, pratar alltså om au pair för den som inte hängde med.

30 oktober 2012

Idag kom jag äntligen ut och tränade! Har inte tränat på 3 veckor då jag stukade foten + att vi har uppehåll i fotbollen. Men idag följde jag med mamma och Lisa ut och sprang med löparklubben. Gick bra faktiskt, kände av lite i foten efter ett tag, men bara jag var försiktig med var jag satte foten så gick det hur bra som helst! Och det var väldigt skönt att få komma ut och röra på sig!

halloweenfest @ nöjesfabriken 26/10


studentresa bokad!

Ayia napa 27 maj - 3 juni 2013!
TAGGA!

halloween + aupair

Idag mötte jag upp Elin på stan, köpte biljetter till halloweenfesten på nöjes och sen gick vi för att leta kostymer. Så nu ska vi vara älvor, med vingar och älv-öron o hela fadderuttan! haha blir kul!
 
Nu till au pair-andet, var på ett dagis förut, där jag ska vara på höstlovet, och pratade lite och hörde vilka tider och sånt jag ska vara där. Så klockan 8 på måndag beger jag mig dit! Ska bli riktigt kul faktiskt! Så efter den veckan har jag ca 20-30h kvar innan jag är uppe i 200barntimmar. Sedan kanske jag skulle få vara på ett till dagis senare(kanske jullovet), så snart är jag uppe i mina 200h och kan börja "på riktigt" iiiih!!!!!!
 
 

matte c

Idag har jag spenderat/slösat hela dagen på att sitta och plugga matte vid köksbordet. Från klockan 12 till 19, med många pauser emellan och en promenad och lite mat och lite annat som var roligare.. Provet är imorgon så nu har jag pluggat färdigt. Har jag lärt mig nåt då? Nja.. Inte MVG-mycket kanske, men förhoppningsvis så jag får ett G iallafall.

first world problems


HEMTENTA

Idag har jag varit rätt så duktig. Har skrivit en tyska uppgift, haft möte med vår handledare ang projektarbetet(som jag förövrigt hatar, okej inte hatar men ogillar starkt), gått på mattehjälp 17-18.30 och nu ligger jag här och skriver på en hemtenta vi fick i religionen förra veckan. Jag kan ju meddela att det inte är det roligaste jag har gjort. Vi ska analysera två texter ur bibeln(?!), skriva om Jesus liv, om treenigheten och om kristendomens alla olika grenar som finns. Låter det kul? Nej, det är det inte heller. Ska lämnas in på fredag så jag har imorgon på mig också, och en fördel då vore att komma ihåg att ta med mig religionsboken hem.. Kan ju hjälpa.

VÄRLDENS FINASTE HUND

till vänster: 2,5mån. till höger: 6mån
 

emilia kan också!

Hahaha

FREDAG!!!!!!!!!!


 
Coolingarr

grammatik än en gång, fast denna gången tyska

Ja, när det inte är spanska är det tyska.. Nu ligger jag i sängen med boken i knät och knappar på mobilen. Borde plugga då jag har grammatikprov i tyskan imorgon. Men, klockan är mycket och jag har ingen lust. Börjar 10.25 imorn så då måste jag sätta mig ner med det om jag ska klara provet och få ett hyfsat bra betyg på det.Men efter provet är det helg! Så skönt!
 

akuten

Japp, idag fick dagen gå åt att sitta i akutens och ortopedens väntrum. 3,5h fick vi sitta där, sedan när doktorn väl kom kollade han och kände på min fot och beställde sedan röntgen tid. Röntgade foten, och fick sedan reda på att det bara var en stukning! SKÖNT!

Vad orsakade då stukningen tänker ni då alla ni 2 pers som läser min blogg. Jo, jag spelade fotboll igår och gick in i en närkamp(men som alla vet så är det ju så att om man går in för 100% i en närkamp så kommer man ut vinnandes), så hade jag bara gått in lite hårdare, eller smartare, så kanske det inte hänt. Vet inte riktigt vad som hände med foten bara det att jag trodde att jag brutit den först och tänkte på hur många veckor jag skulle få gå med gips. Men sen provade jag vicka på foten och det gick ju faktiskt! Kunde tillochmed gå på den, dock inte spela mer.

P.S och matchen förlorade vi med 0-7(eller 0-6).

RSS 2.0