15feb

HEJ!
Idag fyller rätt många år, min mamma, min kusin och Haag! Så jag får väl gratta dom här på bloggen också eftersom det är så många som läser den här bloggen.. Hö Hö.

Och igår var det alla hjärtans dag, hände väl inget särskilt där som inte händer alla andra dagar. Skola, träna, äta, tv, sova. Men nej, nu måste jag byta om till träningskläder, har fys ikväll, så det får blir träningskläder på släktkalaset! Som det rätt ofta blir på kalas eftersom vi har träning varje gång det är någon som fyller år.

Bara att bita ihop.

P.S imorn slutar jag 10.30!pluggsöndag

Idag har jag vart väldigt duktig! Luggit och pluggat i cirkus 2,5 timmar. Måste nog vara rekord för att vara mig. Nu har jag bara engelska redovisningen kvar att läsa lite till, fast det är ändå rätt lugnt för det är powerpoint så man får ha med alla papper. Så jag har bestämt att det räcker om jag läser den några gånger.

Ska ta bussen till stan nu och köpa en liten present till min mamma som fyller år på tisdag. Apropå fylla år, min hamster fyller två år imorgon! hehe..


lägger ut en bild på mig själv ifall ni hade glömt bort hur jag ser ut... höhö


10feb

Inte illa. Två uppdateringar på relativt kort tid!

Slutade skolan 17.10 idag, låter rätt sent men vi har drama sista så det går jättesnabbt.

Ska snart byta om till träningskläder och sedan åka och träna.
Fredag imorgon- välbehövligt.

träningsvärk + längdskidor + lite pulka o fika

tja! var på bryngfjorden idag med klassen + nåra andra klasser. Rätt långtråkigt, men det var rätt kul ändå ;)

sen så har jag rätt så mycket träningsvärk sedan gårdagens fyspass.. Har ett till fyspass idag, hur nu det kommer att gå..

Rätt mycket i skolan nu också, fast eftersom det är jag så väntar jag ju gärna tills sista sekund i allt så jag får skitmycket att göra..
Hatar verkligen att plugga.


Kul med ett tråkigt inlägg.

HEJDÅ

RSS 2.0