robinson

Nu stänger jag av datorn och kollar på Robinson, heja Jarmo och Anna!

Sen ska jag se på One Tree Hill♥.


typiskt

Ja ni, idag åkte jag på hamsterutställning i Hallsberg (säg vad ni vill! haha). Men det gick inte som jag hade trott eller ens tänkt tanken på.., han blev nämligen diskad! :( För han har svans-knyck och det är ärftligt, så då får man varken ställa ut honom eller avla på honom! Gissa om jag blev typ "ledsen" eller besviken, hade liksom sett fram emot det här i kanske 3-4 veckor och när jag tar med honom till domarbordet och hon håller på och kollar på honom så säger hon att han har svans-knyck! Typisk Anna tur!..


Men han är fortfarande min underbara hamster♥, även om han har svans knyck.

2 månader gammal bild

kort inlägg

Idag  tog jag bussen ner till stan för att möta mamma, men först gick jag in på MQ för att titta på en tröja som jag sett. Ska nog köpa den nästa gång jag är nere på stan. Aja, jag köpte ett par gladiatorsandaler till ett bra pris, Din sko 399:-

Din sko, 399:-


hemma

Var ju som sagt på stan med Ida idag, Malin hängde även med :). Jag och Ida tog bussen in till stan och det var verkligen full-smockat på bussen!Vi fick stå längst fram vid busschauffören, och då menar jag LÄNGST fram! Jag fick stå och nästan luta mig mot det stora fönstret och flytta på mig när dörrarna åkte upp när nytt folk skulle på, haha.

På stan så gick vi runt i några affärer och efter ett tag kom Malin som hade cyklat ner. Vi gick runt i olika skoaffärer för jag vill ha "gladiator sandaler" och Ida skulle kolla på ett par som hon kanske ska ha på skolavslutningen. Malin åkte hem vid kvart i sex och då gick jag och Ida och köpte pastasallad och satte oss och åt vid älven :).

Jag köpte en tröja och ett långt linne från ginatricot och ett till linne på H&M. Ville även testa en spray deo! haha


Pussfått hem.

Igår när jag var i skolan fick jag ett sms av Lisa, syster, där det stod att vi hade fått hem one tree hill♥ säsong 5 som vi hade beställt (Y) Så det blir att se så fort jag har tid.

Men nu är jag i skolan och har so, det är några som gör prov men jag har redan gjort det + att jag är färdig med önskekursen också , (bra anna ! ) så jag fick gå in på datorn och kolla runt lite , och då passar jag på att skriva några rader här :).

Efter skolan ska jag ner på stan med Ida och kika runt i affärer, kanske köper en skolavslutningsklänning om jag hittar någon fin, men jag  tror inte det för jag har den från förra året som jag nog får ta i år igen.

svårt val :p

Idag när jag kom hem från skolan låg det ett brev som var till mig innanför dörren från HUC(hammarö utbildnings center). Och i det stod det att jag hade blivit vald att få prova på vård och omsorg i två veckor på sommarlovet, för jag hade fyllt i en anmälningsblankett när vi var på gymnasieforumet i slutet av april där det stod att de drog 10 st killar och tjejer i 8:an som lämnat in anmälan för att få prova på det jobbet i sommar och få lön för det! :)
Fast nu är det så att jag inte vet vad jag ska göra...för jag har konfirmation just då när detta är, tyvärr:( Så jag vet inte om jag ska hoppa av konfan och jobba istället, eller gå på konfan och åka någonstans nära Torsby  på läger och vara där i fem dygn och kanske bada, läsa, träna fotboll och va med kompisar, och sedan läsa två veckor här hemma.
VET INTE VAD JAG SKA GÖRA!

Är i skolan

Nu sitter jag här i datasalen med halva klassen och Pontus sittandes bredvid mig med tungan utanför mun :p han är alltså trött och uttråkad(Booring/ Pontus)  haha. Vi har gjort Chefrens pyramid och vi kom till 22:a rummet sedan tog det stopp så vi gav upp .. ;) Men vi slutar om 10-15 min så det är bra (Y) Nej, nu vill Pontus ha en blogg, så det blir till att hjälpa honom med det.

Just det! Vi sprang 3 km på gympan och guud vad trött jag var efter! Kände mig typ spyfärdig  :s, men fick iaf en bra tid :)

Kanske skriver ikväll också !

pusshej


Fika med laget

Idag fikade laget♥ på bryggorna vid muséeparken. Först var det jättevarmt men sen efter kanske 10 minuter så gick solen i moln och stanna där:p.Vi satt på bryggan och pratade och så i kanske två timmar:) Efter det så cyklade jag hem och satte mig vid datorn och fixade med bloggen, och ah, det är väll det jag har gjort idag..Igår var jag med Ida, vi gjorde en parafras på en svensk konstnär som ska in till Bilden, såg på Robinson, och grejjade med datorn m.m :)

1:a inlägget

Hej!
Nu är det så här att jag ska prova på en blogg. Jag vet inte om det är några som kommer att läsa den eller inte, men jag ska iallafall försöka skriva ibland när jag har lust/tid ;)

RSS 2.0